NL  |  FR  |  DE  |  EN


MISSION STATEMENT
Goossens NV is actief in het slachten en commercialiseren van varkens. De karkassen worden verwerkt en gecommercialiseerd tot vers versneden en uitgebeende deelstukken in de uitsnijderij. Daarnaast bevat het gamma ook verpakt en bevroren vlees.

De firma Goossens voert een beleid met aandacht voor de mens, voedselveiligheid, kwaliteit, dierenwelzijn en milieu.AANKOOP
De aankoop van varkens gebeurt rechtstreekse bij de producenten. De meerderheid van de leveranciers beschikt over het Certus kwaliteitslabel. De varkens worden hoofdzakelijk met eigen vervoer naar het slachthuis getransporteerd. Dit laat een optimale ketencontrole toe.

Wekelijks worden marktenforme basisinkoopprijzen bepaald. Zo genieten de leveranciers een prima referentiekader waarbinnen ze hun varkens in vertrouwen kunnen verkopen.

back    top
 


SLACHTEN
Per week worden ruim 20.000 varkens op professionele wijze geslacht en verwerkt door uiterst bekwame medewerkers. Een optimale rotatie van de karkassen staat garant voor kwaliteit, versheid en efficiëntie.
back    top
 


VERSNIJDEN
Bij het versnijden en uitbenen van het vlees staan kwaliteit en versheid centraal. Er wordt ook een hoge mate van flexibiliteit aan de dag gelegd om aan de klanteneisen te voldoen.
back    top
 


VERKOOP
Rechtstreeks contact met de klant is cruciaal! Een directe communicatie staat immers garant voor een vlotte uitvoering van de bestellingen. Er wordt hierbij veel belang gehecht aan duidelijke afspraken en correcte leveringen, waarbij de nodige flexibiliteit aan de dag gelegd wordt. Afhankelijk van de wensen en de eisen die gesteld worden, kunnen er standaard- of maatproducten aangeboden worden. Goossens verkoopt wereldwijd.
back    top
Slachthuizen Goossens nv
Kortrijkseweg 361, B-8791 Waregem
T +32 (0)56 71 09 01 ½ F +32 (0)56 70 23 04
info@goossensmeat.be


Vleesgroothandel G. Goossens & Zn nv
Duivenmelkersstraat 133, 1070 Brussel
T +32 (0)2 522 36 10F +32 (0)2 521 38 18
info@goossensmeat.be